Om oss - Öarnas trädgård
21466
page,page-id-21466,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Om Företaget

Öarnas Trädgårdsplanering startade 2009 av Madeleine Persson, utbildad Trädgårdsmästare inom trädgårdsdesign, anläggning och skötsel.

Kunderna är oftast privatpersoner men även en del bostadsrättsföreningar eller företag och uppdragen är av skiftande storlek från någon enstaka rabatt till lösningar för hela trädgårdar eller bostadsgårdar.

Jag delar kontor med STEG arkitekter och Nokori inredningsarkitekter vilket skapar en fantastisk dynamik för oss och våra gemensamma kunder.

När det handlar om att realisera trädgårdsdrömmarna så samarbetar jag med flera anläggningsföretag.

Samarbete

STEG Arkitekter, är ett kreativt och respektfullt arkitektkontor som jag delar kontor med. Vi träffas dagligen och utbyter erfarenheter och även samarbetear i en rad projekt där trädgård och arkitektur skapar en helhet.

Hulelyckan Mark AB är sedan flera år tillbaka med ständige följeslagare när det handlar om att bygga och anlägga trädgårdar. Niklas Olsén har många års erfarenhet.

Sedan några år arbetar jag som Trädgårdsdesigners för Rångedala -Plantskola. Här får ni en tillgång till ett stort växtsortiment och kunnig personal. Rångedala-Plantskola ligger strax utanför Borås.

NYMANS snickeri & byggnadsvård, Bohus-Björkö, hjälper dig att få till det där lilla extra när det gäller snickerier. Kicki Nyman brinner för byggnadsvårdsfrågor och för att vi skall värna om den äldre bebyggelsen. 

Svenska Trädgårds Designers
Kvalitetssäkrad kunskap

Madeleine Persson  är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners Förening,
som är en branchförening för yrkesverksamma inom inom områdetmed syftet att verka för  design av trädgårdar och landskap.kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap