Om oss - Öarnas trädgårdsplanering
21466
page,page-id-21466,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Om Företaget

Öarnas Trädgårdsplanering startade 2009 av Madeleine Persson, utbildad Trädgårdsmästare inom trädgårdsdesign, anläggning och skötsel.

Kunderna är oftast privatpersoner men även en del bostadsrättsföreningar  Uppdragen är av skiftande storlek från någon enstaka rabatt till lösningar för hela trädgårdar eller bostadsgårdar. 

Jag delar kontor med STEG arkitekter och Nokori inredningsarkitekter vilket skapar en fantastisk dynamik för oss och våra gemensamma kunder.

När det handlar om att realisera trädgårdsdrömmarna så samarbetar jag med flera anläggningsföretag.

Samarbete

STEG Arkitekter, är ett kreativt och respektfullt arkitektkontor som jag delar kontor med. Vi träffas dagligen och utbyter erfarenheter och samarbetar i en rad projekt där trädgård och arkitektur skapar en helhet.

Nokori inredningsarkitekter, är vår följeslagare när det gäller inredning. Det handlar om allt från nya planlösningar till att möblera upp olika platser och rum.

Bygga och anlägga trädgård, har vi samarbete med flera olika företag sedan flera år tillbaka.

 

Svenska Trädgårds Designers
Kvalitetssäkrad kunskap

Madeleine Persson  är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners Förening,
som är en branchförening för yrkesverksamma inom inom områdetmed syftet att verka för  design av trädgårdar och landskap.kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap