Om oss - Öarnas trädgårdsplanering
21466
page,page-id-21466,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Madeleine Persson | Öarnas Trädgårdsplanering
Madeleine Persson

Öarnas Trädgårdsplanering startades 2010 av Madeleine Persson, utbildad Trädgårdsmästare inom trädgårdsdesign, anläggning och skötsel.

 

För Madeleine innebär god trädgårdsplanering att se trädgårdens fulla potential, där alla platser är genomtänkta och skapade enligt kundens önskemål.

 

Genom att samarbeta med handplockade anläggningsfirmor och arkitekter planeras projektet med högsta kvalitet.

Samarbetspartners | Öarnas Trädgårdsplanering
Samarbete

STEG Arkitekter, är ett kreativt och respektfullt arkitektkontor som vi delar kontor med. Vi träffas dagligen och utbyter erfarenheter och samarbetar i en rad projekt där trädgård och arkitektur skapar en helhet.

 

Nokori inredningsarkitekter, är vår följeslagare när det gäller inredning. Det handlar om allt från nya planlösningar till att möblera upp olika platser och rum.

 

Bygga och anlägga trädgård, har vi samarbete med flera olika företag sedan flera år tillbaka.

 

Svenska Trädgårdsdesigners
Kvalitetssäkrad kunskap

Madeleine Persson  är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners Förening, som är en branchförening för yrkesverksamma inom inom området. Med syftet att verka för design av trädgårdar och landskap, kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap